De Groene Loods
Wouwbaan 137
4703TA Roosendaal

Bomen groothandel prijs

  • ✔ Overzichtelijk groen centrum
  • ✔ Groothandelsprijzen
  • ✔ Ruime parkeergelegenheid
  • ✔ Vakkundig personeel

De Groene Loods is het tuincentrum waar u bomen kunt kopen voor een groothandel prijs. In mei opende we met trots ons nieuwe groen centrum in Roosendaal. In onze overzichtelijke, ruime en landelijke winkel kunt u terecht voor een breed aanbod bomen, planten, manden en meer en geven we u tevens graag een vakkundig advies als het gaat om het verzorgen van bomen en planten. Wij hebben alles in huis voor de inrichting van uw tuin, terras, balkon en uw woonkamer waardoor er voor ieder wat wils bij ons te vinden is.

Bomen voor een groothandel prijs

De Groene Loods staat bekend om haar ruime aanbod van een goede kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Doordat bij ons bomen en planten in groten getale worden ingekocht kunnen we u bomen verkopen tegen een groothandel prijs. Uiteraard levert u hierbij niet in op kwaliteit en verliezen we ook een persoonlijke service niet uit het oog! Kortom, voor een ruim aanbod, een goede kwaliteit en een vakkundige service voor de inrichting van uw huis, tuin en balkon bent u bij De Groene Loods in Roosendaal aan het juiste adres.

Onze ervaring

Door de jarenlange ervaring en kundige kennis van onze medewerkers en de oprichters weten we bij De Groene Loods precies wat we voor u kunnen betekenen. De combinatie van eerdere ervaringen in kwekerijen en bloemenzaken maakt van ons een specialist op alle groene gebieden! Vraag ons gerust om tips en een advies. U kunt hiervoor altijd terecht in ons tuincentrum of bel even naar 0165 – 328000. Ook wanneer u meer wilt weten over onze bomen welke verkrijgbaar zijn tegen een groothandel prijs staan wij u graag te woord.

Planten, Bomen, potten & meer:
Bomen aanbieding ✿ Tuinplant groothandel prijs ✿ Planten voor groothandel prijs ✿ Olijfbomen kopen ✿ Goedkope planten tuincentra


Aanbod

Openingstijden

Maandag        9.00 - 17.30 uur
Dinsdag         9.00 - 17.30 uur
Woensdag     9.00 - 17.30 uur
Donderdag     9.00 - 17.30 uur
Vrijdag          9.00 - 17.30 uur
Zaterdag        9.00 - 17.00 uur
Zondag       11.00 - 16.00 uur

De Groene Loods
Wouwbaan 137
4703TA Roosendaal

Routebeschrijving naar de Groene Loods vanaf Bergen op Zoom

Neem de A58 tot afrit 19 naar Designer Outlet Roosendaal
Neem afrit 19
Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf
Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf
Volg de weg langs Designer Outlet Roosendaal en ga rechtdoor over de rotonde
Neem direct na de rotonde de eerste afslag naar links
Rijd de straat in tot de ingang van De Groene Loods aan uw linkerzijde