De Groene Loods
Wouwbaan 137
4703TA Roosendaal

Over de Groene Loods

20181221 121623Het valt meteen op als je bij De Groene Loods aankomt: een mooie, ruime, landelijk gelegen locatie met veel plaats om te winkelen én parkeren. De locatie werd begin mei 2015 geopend en ontvangt sindsdien veel tevreden bezoekers. De winkel is uit de Bergse Plantenmarkt ontstaan en combineert al het goede van dit initiatief, zoals kwaliteit en uiterst betaalbare prijzen, met de gemakken van de nieuwe locatie. Zo is De Groene Loods zeven dagen per week open en is het aanbod bovendien veel uitgebreider.

En dat zorgt ervoor dat zowel nieuwe als ‘oude’ klanten massaal de weg naar het tuincentrum vinden. De naam tuincentrum wordt hierbij overigens letterlijk genomen, want bij De Groene Loods staat het aanbod van tuin- en kamerplanten centraal en er worden alleen direct aanverwante artikelen verkocht. Naast tuin- en kamerplanten koop je er bijvoorbeeld ook tuinaarde, potgrond, meststoffen, manden en potten.

Groothandelprijzen
Door op tuin- en kamerplanten te focussen kan De Groene Loods grootschalig inkopen en tegen groothandelprijzen verkopen, zonder de kwaliteit en service uit het oog te verliezen. De initiatiefnemers van De Groene Loods hebben ruime ervaring in het vak. Zo komt eigenaar Carlo Bouman uit een ‘groene familie’ en runde zijn vader vijftig jaar geleden al een groothandel in planten. Ook hij en zijn twee broers bleken groene vingers te hebben. Carlo richtte begin jaren negentig een eigen groothandel op.

Ervaring
Samen met zijn vrouw Monique runt hij nu De Groene Loods waarin het beste van twee werelden samen komen. Zowel Carlo als Monique brengen ruime ervaring en kennis met zich mee door eerdere werkzaamheden in de groothandel en de retail. De twee vormen een vakkundig en gepassioneerd team dat samen met hun medewerkers met veel enthousiasme klaarstaat voor de klant.

Modern
De winkel sluit helemaal aan bij de wensen van de moderne klant die mooi en betaalbaar zijn tuin in wil richten. De Groene Loods heeft een breed assortiment in huis voor de inrichting van de tuin, het terras, maar ook de woonkamer.

De Groene Loods is te vinden op een steenworp afstand van Designer Outlet Roosendaal. De winkel is prima bereikbaar en heeft een eigen ruime parkeergelegenheid. Op de locatie kan er zowel contant als per pin betaald worden.

De Groene Loods, Wouwbaan 137 Roosendaal

Openingstijden

Maandag        GESLOTEN  (juli t/m december)
Dinsdag         9.00 - 17.30 uur
Woensdag     9.00 - 17.30 uur
Donderdag     9.00 - 17.30 uur
Vrijdag          9.00 - 17.30 uur
Zaterdag        9.00 - 17.00 uur
Zondag       11.00 - 16.00 uur

Impressie van ons aanbod binnenplanten en accessoires

Impressie van ons buitenaanbod


Aanbod

Openingstijden

Maandag        GESLOTEN  (juli t/m december)
Dinsdag         9.00 - 17.30 uur
Woensdag     9.00 - 17.30 uur
Donderdag     9.00 - 17.30 uur
Vrijdag          9.00 - 17.30 uur
Zaterdag        9.00 - 17.00 uur
Zondag       11.00 - 16.00 uur

De Groene Loods
Wouwbaan 137
4703TA Roosendaal

Routebeschrijving naar de Groene Loods vanaf Bergen op Zoom

Neem de A58 tot afrit 19 naar Designer Outlet Roosendaal
Neem afrit 19
Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf
Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf
Volg de weg langs Designer Outlet Roosendaal en ga rechtdoor over de rotonde
Neem direct na de rotonde de eerste afslag naar links
Rijd de straat in tot de ingang van De Groene Loods aan uw linkerzijde